Auto onderhoud of reparatie in Almere

Met regelmatig auto onderhoud bij Autobedrijf de Keizer in Almere zorgt u ervoor dat uw auto in goede conditie blijft. U vergroot bovendien de levensduur en behoudt het rijcomfort. Zorg voor een periodieke onderhoudsbeurt zodat u niet voor verrassingen komt te staan en u geen onnodige en dure reparaties krijgt.

Kleine beurt voor uw auto

Met een kleine beurt ofwel jaarlijkse onderhoudsbeurt komt u één keer per jaar naar onze autogarage in Almere voor het onderhoud van uw auto. We controleren dan op veiligheid, verversen de olie en het oliefilter. Daarnaast lezen we het motormanagement uit en worden de remmen gecontroleerd op slijtage.

Grote beurt voor uw auto

Een grote onderhoudsbeurt is wat uitgebreider dan een jaarbeurt. Daarom is het soms noodzakelijk om een grote beurt uit te laten voeren. Naast de werkzaamheden van de jaarbeurt vervangen we ook o.a. het luchtfilter, interieurfilter, controleren we o.a. de bougies, brandstoffilter, koelsysteem en radiatoren. Daarnaast reinigen we de remmen en vetten we die in. 

Airco onderhoud

Voorkom dat de airco van uw auto kapot gaat door middel van airco onderhoud. Dit kunt u doen bijvoorbeeld tijdens een grote beurt van uw auto. Ook wanneer u uw airco in uw auto niet veel gebruikt heeft deze onderhoud nodig. Wanneer een airco niet goed wordt onderhouden kan de airco drooglopen door een tekort aan koude vloeistof. Het zorgt bovendien voor een hoger brandstofverbruik. Door de airco regelmatig te laten controleren voorkomt u onnodige reparaties en kosten.

Reparatie van uw auto in Almere

Heeft u een defect aan de auto en wilt u deze laten repareren? Behalve auto onderhoud kunt u bij Autobedrijf de Keizer in Almere ook terecht voor reparatie. We brengen de gebreken van uw auto goed in kaart en onze vakkundige monteurs repareren deze zorgvuldig. Omdat wij een erkende BOVAG-garage zijn krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie.

Haal- en brengservice en vervangend vervoer

Niets is zo vervelend als u één auto heeft en u moet deze even missen. Daarom hebben wij een haal- en brengservice. Wij halen uw auto op, bij u thuis of op uw werk. Wij brengen uw auto ook weer terug op de plek waar u dat wilt. Tevens kunnen wij u naar uw bestemming brengen en kunt u bij ons een leenauto krijgen als vervangend vervoer.

Auto onderhoud - Stappenplan

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een ervaren en RDW-erkend autobedrijf die het onderhoud van uw auto op zich kan nemen? Neem dan contact met ons op.

We bespreken de mogelijkheden

We zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van auto’s. Wanneer u contact met ons opneemt maken we een afspraak en bespreken we de mogelijkheden.

Wij onderhouden uw auto

We maken een afspraak voor een onderhoudsbeurt van uw auto. Mochten er defecten zijn dan bespreken we met u of we dat al dan niet repareren. 

BOVAG autobedrijf

Wij zijn een erkend BOVAG Autobedrijf. U krijgt bij aankoop van een gebruikte auto met het Keizer Pakket met een aankoopbedrag vanaf 4.500 euro een BOVAG Garantiebewijs. Het Garantiebewijs geeft u recht op zes maanden standaardgarantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto, aan onderdelen en aan toebehoren.

Onderhoudsbeurt nodig?

Heeft u uw auto een grote of kleine beurt nodig? Dan kunnen wij voor u deze onderhoudsbeurt uitvoeren.

Vragen? Stuur ons bericht via Whatsapp!