Auto diagnose in Almere

Brandt er een lampje op het dashboard zoals een oranje motorlampje? Geen zorgen! Het is een waarschuwing dat er iets in uw auto niet naar behoren werkt en u kunt zonder problemen doorrijden naar uw bestemming. We adviseren echter om zo snel mogelijk contact op te nemen om problemen te voorkomen.

Laat uw auto controleren

Wij hebben specialisten in dienst die uw auto kunnen uitlezen met speciale meet- en testapparatuur. Dit doen we in onze werkplaats. Wanneer we een diagnose hebben gesteld en een oplossing hebben zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Eventueel kunnen we het probleem meteen oplossen zodat u weer zorgeloos de weg op kunt. Uiteraard bespreken we dat eerst voordat we een reparatie gaan uitvoeren.

Vervangend vervoer

Heeft uw auto een storing en hebben we uw auto wat langer nodig in de werkplaats om problemen te verhelpen? Dan hebben we voor u een tijdelijke vervangende auto, zodat u niet zonder vervoer komt te zitten. 

Auto diagnose - Stappenplan

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op via het contactformulier op deze website of per telefoon. 

Probleem bespreken

Samen bespreken we wat er aan de hand kan zijn met uw auto. Ondertussen proberen we een passende oplossing te bedenken.

Wij repareren de defecten

Indien er een defect is aan uw auto, kunnen we het repareren. We overleggen alles met u en bespreken altijd wat we precies gaan doen.

BOVAG autobedrijf

Wij zijn een erkend BOVAG Autobedrijf. U krijgt bij aankoop van een gebruikte auto met het Keizer Pakket met een aankoopbedrag vanaf 4.500 euro een BOVAG Garantiebewijs. Het Garantiebewijs geeft u recht op zes maanden standaardgarantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto, aan onderdelen en aan toebehoren.

Een defect aan uw auto?

Brandt er een lampje of denkt u dat er iets mis is met uw auto? Wij kunnen het voor u uitzoeken. Wanneer we een defect vinden kunnen we het voor u repareren.

Vragen? Stuur ons bericht via Whatsapp!