Kentekenloket in Almere

Als u een gebruikte auto heeft gekocht dan moet u normaal gesproken naar het kentekenloket om de auto over te schrijven op uw naam. Er zijn 750 locaties waar u dit kunt doen. Een kentekenloket is een onderdeel van een autobedrijf erkend door de RDW. Autobedrijf de Keizer is naast autodealer ook een kentekenloket in Almere. Wij kunnen  voor u de auto overschrijven. Het maakt niet uit waar of van wie u de auto heeft gekocht. 

Wanneer moet ik een kenteken op naam zetten?

Het is verplicht om een auto over te schrijven wanneer een auto een andere eigenaar krijgt. Wanneer u dus een auto koopt van een andere particulier of overneemt, dan moet u de auto overschrijven. Om de auto over te kunnen schrijven heeft u het oude kentekenbewijs nodig en tenaamstellingscode.  

Wat heb je nodig voor het overschrijven van je auto?

Als u uw auto wilt overschrijven heeft u een aantal documenten nodig. U heeft een geldig legitimatiebewijs, tenaamstellingscode en oude kentekenbewijs nodig. 

Kenteken op naam zetten - Stappenplan

Neem contact met ons op

Wanneer u een kenteken op uw naam wilt zetten, neem dan contact met ons op.

Wij zetten het kenteken over

Wij kunnen voor u het betreffende kenteken op uw naam zetten.

U kunt rijden

Nadat het kenteken op uw naam is gezet, is de auto van u. U kunt rijden!

BOVAG Autobedrijf

Wij zijn een erkend BOVAG Autobedrijf. U krijgt bij aankoop van een gebruikte auto met het Keizer Pakket met een aankoopbedrag vanaf 4.500 euro een BOVAG Garantiebewijs. Het Garantiebewijs geeft u recht op zes maanden standaardgarantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto, aan onderdelen en aan toebehoren.

Kenteken op uw naam zetten

Heeft u een nieuwe auto gekocht en wilt u het kenteken op uw naam zetten? Dat kunnen wij voor u doen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vragen? Stuur ons bericht via Whatsapp!