Schadeherstel auto in Almere

Heeft u schade aan uw auto? Laat de schade vakkundig herstellen bij Autobedrijf de Keizer in Almere. U behoudt de waarde van uw auto en we kunnen uw auto zo goed mogelijk repareren. Het is ook verstandig kleine schadegevallen te laten controleren voor een garage. Zo bent u ervan verzekerd dat u veilig en probleemloos kunt gebruiken. 

 

Soorten autoschades

Er zijn verschillende soorten schades die kunnen optreden aan een auto. Zo kunnen er steentjes op uw ruit gevallen zijn, kan er bij storm schade opgetreden zijn of misschien is er een andere auto tegen u aangereden of andersom. 

Voorbeelden van schades waarin wij gespecialiseerd zijn: 

– Sterretjes in ruiten
– Lakschade
– Stormschade
– Blikschade  
– Bumperschade
– Deukschade
– Roestschade
– Koplampschade
– Stoeprandschade

Vervangend vervoer

Heeft uw auto schade opgelopen en wordt deze bij ons gerepareerd? Dan komt u niet zonder auto te zitten! Indien gewenst kunnen we u een leenauto aanbieden totdat de reparatie van uw auto klaar is.

Schadeherstel - Stappenplan

Neem contact op

Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat er is gebeurd en wat voor schade uw auto heeft. 

Maak een afspraak

We maken een afspraak om uw auto te bekijken en te beoordelen. 

We repareren de schade

Nadat we hebben beoordeeld om wat voor schade het gaat kunnen we de schade herstellen. 

BOVAG Autobedrijf

Wij zijn een erkend BOVAG Autobedrijf. U krijgt bij aankoop van een gebruikte auto met het Keizer Pakket met een aankoopbedrag vanaf 4.500 euro een BOVAG Garantiebewijs. Het Garantiebewijs geeft u recht op zes maanden standaardgarantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto, aan onderdelen en aan toebehoren.

Mijn auto heeft schade

Help! Mijn auto heeft schade, wat nu? Geen zorgen, u kunt contact met ons opnemen. Wij kunnen voor u de schade zo goed mogelijk herstellen.

Vragen? Stuur ons bericht via Whatsapp!