Autobanden uitlijnen in Almere

Bij uitlijnen worden de wielen zo afgesteld dat ze in een recht spoor lopen. Het uitlijnen van uw autobanden is heel belangrijk. Het heeft namelijk invloed op de wegligging, brandstofverbruik en de slijtage van uw banden. Zelfs een afwijking van een paar millimeter kan al invloed hebben! Wanneer banden niet goed uitgelijnd zijn leidt daarom tot onnodige extra kosten en het is bovendien ook niet veilig. Bij Autobedrijf de Keizer in Almere kunt u uw banden laten uitlijnen door onze ervaren monteurs. Zo kunt u kosten besparen, comfortabel en veilig rijden. 

Wanneer moet je autobanden uitlijnen?

Wanneer het sturen te licht of juist te zwaar gaat, de auto scheeftrekt of wanneer u teveel brandstof verbruikt, kunt u uw banden laten controleren en uitlijnen. Laat uw auto jaarlijks of om de 20.000 km controleren. Daarnaast kan de uitlijning scheef gaan wanneer u bijvoorbeeld een stoeprand heeft geraakt. Twijfelt u? Neem dan even contact met ons op, wij controleren het graag voor u.

Kosten uitlijnen auto

In onze auto garage in Almere hebben we de meest moderne apparatuur om de uitlijning van uw auto te controleren en eventueel ook uit te lijnen. De kosten verschillen echter per auto en model. Als u wilt weten wat de kosten zouden zijn voor uw auto, neem dan contact met ons op.

Autobanden uitlijnen - Stappenplan

Neem contact op

Neem contact met ons op via het contactformulier op deze website of per telefoon.

Maak een afspraak

We bespreken uw wensen en we kunnen eventueel een afspraak maken. 

Wij lijnen uw autobanden uit

Indien gewenst kunnen wij uw autobanden uitlijnen, zodat u weer veilig en comfortabel kunt rijden.

BOVAG Autobedrijf

Wij zijn een erkend BOVAG Autobedrijf. U krijgt bij aankoop van een gebruikte auto met het Keizer Pakket met een aankoopbedrag vanaf 4.500 euro een BOVAG Garantiebewijs. Het Garantiebewijs geeft u recht op zes maanden standaardgarantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto, aan onderdelen en aan toebehoren.

Autobanden uitlijnen?

Rijdt uw auto niet meer comfortabel of heeft u het gevoel dat u geen grip op de weg heeft? Dan kunt u uw autobanden laten uitlijnen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of maak een afspraak.

Vragen? Stuur ons bericht via Whatsapp!