Haal en brengservice in Almere

Moet u uw auto missen voor een kleine of grote onderhoudsbeurt of reparatie? Bij Autobedrijf de Keizer hebben we een haal- en brengservice. Wij halen uw auto op bij u thuis op of op uw werklocatie op een met u afgesproken tijdstip. Na de onderhoudsbeurt of reparatie brengen we uw auto ook weer terug op de plek waar u dat wilt. Dit doen wij allemaal kosteloos. 

Voordelen van haal- en brengservice

Een haal- en brengservice heeft veel voordelen. Zo verliest u niet onnodig veel tijd door uw auto weg te brengen naar de autogarage in Almere. U kunt dus gewoon doorwerken of doorgaan waar u mee bezig was. Er zijn geen wachttijden meer en uw auto wordt gehaald en weer voor de deur afgeleverd. Tenslotte hebben we wanneer u dat wenst vervangend vervoer beschikbaar. Zo komt u niet zonder auto te zitten! 

Haal- en brengservice - Stappenplan

Neem Contact op

Neem contact met ons op via het contactformulier op deze website of bel ons. 

Maak een afspraak

Maak een afspraak om uw auto te laten onderhouden of repareren.

Wij komen uw auto halen

Indien gewenst komen wij uw auto ophalen op uw locatie.

BOVAG Autobedrijf​

Wij zijn een erkend BOVAG Autobedrijf. U krijgt bij aankoop van een gebruikte auto met het Keizer Pakket met een aankoopbedrag vanaf 4.500 euro een BOVAG Garantiebewijs. Het Garantiebewijs geeft u recht op zes maanden standaardgarantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto, aan onderdelen en aan toebehoren.

Bent u uw auto even kwijt?

Wanneer uw auto bij ons een onderhoudsbeurt krijgt of als uw auto gerepareerd wordt, kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice.

Vragen? Stuur ons bericht via Whatsapp!