Bemiddeling in aankoop & verkoop

Bij Autobedrijf de Keizer in Almere helpen wij bij de aankoop en/of verkoop van uw auto. Dit doen we om het u makkelijk te maken. Wij regelen alles voor u, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.  

Aankoopbemiddeling

Bent u op zoek naar een bepaalde auto? Wij zijn gespecialiseerd in aankoopbemiddeling van auto’s. U kunt uw wensen voor een auto aan ons doorgeven en wij gaan vervolgens op zoek naar de auto die voldoet aan uw wensen en eisen. Ook kunt u bij ons aangeven wat uw budget is, dan kunnen we rekening houden dat de prijs aansluit. Zodra wij een auto voor u hebben gevonden, dan nemen we contact met u op. Indien gewenst kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken om langs te komen en de auto te bekijken. Ook kunt u een proefrit komen maken om te kijken of de auto prettig rijdt. 

Verkoopbemiddeling van uw auto

Wanneer u uw auto wilt verkopen kunt u bij ons in Almere terecht voor verkoopbemiddeling. Wij zijn aangesloten bij diverse websites en occasionportals waar wij uw auto te koop zetten. U verkoopt uw auto dus zonder rompslomp en u krijgt geen mensen aan de deur die uw auto willen bekijken. Wij zorgen ook voor de aflevering, eventuele inruilauto en garantie voor de koper. U ontvangt het afgesproken bedrag en vrijwaring. 

Kosten aankoop- en verkoopbemiddeling van uw auto

Voor bemiddeling van aan- of verkoop brengen wij een percentage van het aan- of verkoopbedrag in rekening. De kosten hangen echter af van model en type auto. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wat de mogelijke kosten zijn voor de aan- of verkoopbemiddeling. Indien gewenst zullen wij u een passend voorstel doen.  

Autobemiddeling - Stappenplan

Neem contact met ons op

Neem via het contactformulier op deze website of per telefoon contact met ons op.

We bespreken de mogelijkheden

We bespreken de mogelijkheden. Wilt u zelf een auto verkopen of bent u op zoek naar een specifieke auto? 

Wij kopen of verkopen uw auto

We maken een afspraak. Daarna zorgen wij ervoor dat uw auto verkocht wordt of we zoeken voor u uw droomauto.

BOVAG Autobedrijf​

Wij zijn een erkend BOVAG Autobedrijf. U krijgt bij aankoop van een gebruikte auto met het Keizer Pakket met een aankoopbedrag vanaf 4.500 euro een BOVAG Garantiebewijs. Het Garantiebewijs geeft u recht op zes maanden standaardgarantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto, aan onderdelen en aan toebehoren.

Auto kopen of verkopen?

Wij zijn specialist in aan- en verkoopbemiddeling van auto's. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vragen? Stuur ons bericht via Whatsapp!