Inkoop & Taxatie van auto's in almere

Heeft u er al eens over nagedacht om uw auto in te laten kopen bij een ervaren en RDW-erkend autobedrijf? Wij zijn gespecialiseerd in inkoop van auto’s. Dat betekent dat wij uw auto inkopen. U heeft er geen omkijken meer naar, wij regelen de rest. In dat geval doen we u een bod en wanneer u akkoord bent dan komen we de auto ophalen. Wij nemen alle soorten auto’s aan, alle merken en modellen. 

 

Taxatie van auto’s

Wanneer u uw auto wilt verkopen wilt u wellicht eerst weten wat de waarde van de auto is. Wij taxeren uw auto en doen u daarna een bod. U mag uiteraard zelf bepalen of u wel of niet akkoord gaat met het bod. Het taxeren werkt bovendien heel eenvoudig. U vult een formulier in waarop u het merk, model, uitvoering bouwjaar en andere gegevens van uw auto noteert. Daarna komt het formulier bij ons terecht en kunnen we voor u aan de slag. 

Voordelen inkoop en taxatie

Het feit dat wij uw auto kunnen taxeren en inkopen heeft veel voordelen. Zo krijgt u direct geld voor uw auto, zodat u meteen geld heeft om een nieuwe auto te kopen. Ook kopen wij schadeauto’s op, bieden wij de hoogst mogelijke prijs en bent u geen extra kosten kwijt aan een ophaaldienst. Daarnaast is taxatie geheel vrijblijvend. Bovendien krijgt u niet te maken met particulieren die aan uw deur staan om uw auto te kopen. Op zoek naar een nieuwe auto? Dan hebben we verschillende occasions staan. 

Inkoop van kapotte auto’s

Wij kopen ook defecte auto’s in, dus ook auto’s met problemen zijn bij ons welkom. Heeft uw auto schade opgelopen, bijvoorbeeld bij een ongeval of storm? Of zijn er technische problemen zoals problemen met de motor of versnellingsbak? Of is uw auto niet door de APK gekomen of is uw auto gewoon versleten? Ook dan verkopen wij graag uw auto.

Inkoop en Taxatie - Stappenplan

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op via het contactformulier op deze website of bel ons.

We bespreken de mogelijkheden

We bespreken de mogelijkheden over de inkoop van uw auto. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Wij kopen en verkopen uw auto

We kopen uw auto en verkopen vervolgens uw auto.

BOVAG Autobedrijf

Wij zijn een erkend BOVAG Autobedrijf. U krijgt bij aankoop van een gebruikte auto met het Keizer Pakket met een aankoopbedrag vanaf 4.500 euro een BOVAG Garantiebewijs. Het Garantiebewijs geeft u recht op zes maanden standaardgarantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto, aan onderdelen en aan toebehoren.

Auto verkopen?

Heeft u een oude auto en wilt u deze verkopen? Dan kunnen wij eventueel uw auto overkopen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vragen? Stuur ons bericht via Whatsapp!